O memorialu

Memorial Draga Grubelnika

Skupaj z vami in našimi zvestimi pokrovitelji smo v dobrodelne namene v šestih letih zbrali več kot 80.000 € in narisali nasmeh na obraz številnim družinam! 

Memorial je posvečen v spomin na Draga Grubelnika, alpskega smučarja, očeta, prijatelja, ki je leta 2015 tragično preminil v prometni nesreči.

Gruba je človeška srca zaznamoval s svojo iskrivo energijo, voljo do življenja, nesebičnostjo in pripravljenostjo pomagati.

Prav zaradi vseh teh lastnosti smo se odločili, da v njegov spomin organiziramo tradicionalno veleslalomsko tekmo z dobrodelnim pridihom za vse kategorije in koncertom v centru Kranjske Gore.

“Žur mora biti! Zakaj? Ker bi si Gruba tako želel…”

GRUBIN memorial je postal tradicionalen dobrodelni dogodek z veleslalomom, ter Rock & Roll koncertom za Grubo.

Veleslaloma se lahko udeležijo vsi, ki v srcu nosijo dobro energijo in s svojo prisotnostjo radi naredijo nekaj dobrega.

Naš cilj je, da z zbranimi sredstvi vsako leto pomagamo nekomu, ki je pomoči res potreben. In prepičani smo, da bi bila to tudi Dragova želja

Iz ozadja

Želiva si, da Dragotova energija živi dalje. Prepričana sva, da nama skozi GRUBIN memorial to vsaj deloma uspeva. Verjameva, da je Gruba tam nekje zgoraj ponosen na vse nas, ki s skupnimi močmi vsaj malo pomagamo družinam v stiski.

Domen-Reno

Domen Mavrič

Podpis Domen

Rene Mlekuž

Podpis Rene