Novice

Zvesti prijatelji ali partnerji so tisti, ki ti stojijo ob strani tudi v slabših trenutkih. Veseli in počaščeni smo, da je našo dobrodelno noto v preteklih letih prepoznala tudi NLB – Nova Ljubljanska banka. 🤗 Iskreno se zahvaljujemo za to donacijo, čeprav nam situacija ne dopušča organizacijo GRUBINEGA memoriala in bo še kako prav prišla družini, ki živi v stiski! 🙏

Donacija NLB banke

4.4.2021

Donacija GENERALI zavarovalnice

17.3.2021

Donacija GM GENERALI

Zelo smo veseli, da so naši zvesti pokrovitelji z nami tudi v teh časih, ko memoriala ne moremo izvesti. Predvsem pa hvaležni, da je Generali zavarovalnica tudi letos donirala sredstva za družino, ki živi v stiski.

Iskrena hvala! 🤗🙏 

Včeraj se je na POP TV-ju predvajal 2. del oddaje Delovna akcija, kjer smo z GRUBINIM memorialom združili moči z Ano Praznik in ekipo Delovne akcije, ter pomgali družini Rajh.

Več si lahko pogledate na tej POVEZAVI.

GM z Delovno akcijo za družino Rajh

21.3.2021

GRUBIN memorial 2021

28.2.2021

Ob lanski odpovedi dogodka, smo bili trdno prepričani, da se bo GRUBIN MEMORIAL 2021 zgodil – še močnejši, še glasnejši!

Žal trenutna epidemiološka situacija v Sloveniji ne dopušča, da bi se v spomin na Grubo ponovno (z)družili v sanjski Kranjski Gori in kot vedno doslej z zbranimi sredstvi narisali nasmeh na obraz vsaj eni od družin, ki v teh težkih časih pomoč še kako potrebujejo. Število družin v stiskah se je v času epidemije na žalost močno povečalo.

Žalosti nas, da smo primorani izpustiti tudi letošnji dogodek. A smo hkrati ponosni in hvaležni, da imamo VAS, prijatelje, ki nam stojite ob strani vsa ta leta.

S skupnimi močmi smo v petih letih zbrali in donirali več kot 59.000 €! Brez vas zgodb, ki jih piše Grubin memorial, ne bi bilo.

Z optimizmom zremo in usmerjamo energijo v 2022!

S spoštovanjem.

Rene Mlekuž & Domen Mavrič

Podpis Rene Domen blk

Čeprav nas je pozimi doletela odpoved GRUBINEGA memoriala, se je včeraj “končno” le zgodil zaključni in najlepši del zgodbe. Za družino Rajh, za Jožico, ki smo jo včeraj presenetili na Rogli in predali ček z zbranimi sredstvi. Na koncu celo več kot 6.000€! Bilo je noro čustveno, spontano in takšnih solz sreče še nismo videli, bili smo ganjeni in presrečni! 🤗❤️

Verjamemo, da je Gruba tam gori ponosen! Za malo lažji jutri še ene čudovite familije. Seveda brez vseh vas, ki vsa ta leta verjamete v super dogodek NE bi šlo in Vam od ❤️ HVALA! GRUBIN memorial 2021

Presenetili Jožico

18.8.2021

Donacija družini Rajh GM5

5. GRUBIN memorial 2020 ODPOVEDAN V CELOTI!

27.2.2020

Zaradi nastale situacije in prisotnosti korona virusa v naši državi ter upoštevanju nasvetov Ministrstva za zdravje in NIJZ – Nacionalnega inštituta za javno zdravje smo s težkim srcem sprejeli odločitev, da dogodek GRUBIN MEMORIAL v Kranjski Gori ta petek, 13. marca, V CELOTI ODPOVEMO!

Potrudili se bomo in verjamemo, da bomo celotno zgodbo Grubinega memoriala
skupaj uspešno izpeljali čez leto dni – kot uverturo v jubilejni 60. Pokal Vitranc.

Radi bi se iz srca zahvalili vsem našim zvestim sponzorjem in partnerjem, ki nam stojijo ob strani in ki so se tudi ob odpovedi odločili, da vseeno donirajo dogovorjena sredstva za letošnjo družino Rajh.

GM5_ODPOVEDANO-1024x683
PARTNERJI-GM5_v12-1024x615