Dostava in plačilo

Artikli, naročeni na grubinmemorial.si se odpremijo v najkrajšem možnem času, praviloma še isti delovni dan za vsa naročila oddana do 11:00.

Dostava znotraj Slovenije:
Pošiljka je odpremljena s podjetjem GLS d.o.o. Dostava je predvidoma v 1-5 delovnih dnevih v dopoldanskih urah. Če v času dostave kupca ni na predvidenem mestu dostave bo dostavljavec pustil sporočilo, kjer bodo nadaljnja navodila.

Pri nakupu nad 100,00 € je dostava brezplačna.

Spletna trgovina GRUBIN memorial dostavlja pakete s podjetjem GLS d.o.o. 

GLS d.o.o. – strošek dostave enoten za celotno Slovenijo in znaša 3,50 € z ddv. Paket lahko prevzamete tudi v GLS Paketnih trgovinah (ParcelShop enotah) ali GLS Paketomatih. Lokacijo GLS Paketnih trgovin in GLS Paketomatov si lahko ogledate na naslednji povezavi : https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop. Pogosta vprašanja in odgovori glede dostave z GLS pa so na voljo na naslednji povezavi : https://gls-group.eu/SI/sl/pogosta-vprasanja-prejemniki.

Kot spletna trgovina GRUBIN memorial omogočamo naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu pošiljke kurirju ali ob prevzemu v enoti dostavnih služb  GLS,
  • Paypal – spletni servis za varno plačevanje s kreditnimi karticami in drugimi plačilnimi sredstvi,

Lastnik računa: RENOSPOT Rene Mlekuž s.p., Uršičev Štradon 34, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 0431 0011 3688 054
Sklic: 00 številka naročila
Banka: Nova KBM
SWIFT: KBMASI2X
Koda namena: GDSV

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. V primeru, da je podatek o ceni napačen bo ponudnik ponudil kupcu odstop od nakupa oziroma rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.